Nelly de Bruin

Nelly de Bruin

Auteur        :  Nelly de Bruin

Titel            :  De eenzame visser

Techniek     :  acryl

Afmetingen :  60 x 50 cm (L)

Nellie de Bruin bij schilderij Ik schilder graag op groot doek, daar kan ik me heerlijk op uitleven. Mijn idee was om in dit schilderij niet teveel kleur en dan voornamelijk blauw te gebruiken. Wolkenluchten zijn voor mij een uitdaging, waar ik mij goed in uit kan leven. Ik begin meestal spontaan en heb nog geen idee wat het geheel gaat worden. Dat ontstaat tijdens het schilderen in dit geval een zeegezicht. Heerlijk om weken bezig te zijn om een goed werk te maken en te zien wat het tijdens de voortgang nu echt gaat worden. Fantastisch om zo een werk te zien ontstaan. ‘De eenzame visser’ kwam spontaan in beeld, hij was er ineens. De door mij gebruikte stijl voelt het prettigst, past bij mij en het geeft de leukste resultaten. Ik zie geen verbeterpunten in mijn aanpak voor dit schilderij. Daarbij kan ik nooit twee keer hetzelfde maken, omdat mijn inspiratie al schilderend groeit. Als een  schilderij af is, geeft dat voldoening maar ook een soort leegte. Je  bent even helemaal klaar en dat voelt als een gemis. Daarom heb ik het eindproduct ingelijst, omdat dit het werk ten goede komt. Het mooier maakt. Nellie de BruinSchilderen is een hobby, die ik iedereen kan aanraden, relaxt en ontspannen. Je laat iets ontstaan en dat geeft geweldig veel  voldoening. Tip : Als iemand anders iets soortgelijks wil schilderen, raad ik aan de eigen creativiteit aan te spreken en die het werk te laten doen. Nelly de Bruin.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial