Kunst en kunstenaar uitgelicht:

Janneke Klop

 

Titel van de tekening: “Killing it softly”
Auteur: Dat ben ik, Janneke Klop 😊
Techniek: Pentekening
Afmetingen: 30 x 42 cm

Mijn inspiratie voor dit werk ben ik zelf. Ik liep al een tijdje tegen de drukte van mijn werk aan. Ik voelde mij hier heel schuldig bij. Dit omdat ik zelf om een nieuwe uitdaging had gevraagd en daar ook de kansen voor kreeg. Helaas krijg ik niet alles voor elkaar op de manier, zoals ik het graag zou willen. Mijn valkuil is om dan te verharden in boosheid. Middels deze tekening heb ik geprobeerd in rust tegen de pijn aan te kijken.

 

Als ik dit werk opnieuw zou maken, dan heel groot (size matters). Ook met meer contrast tussen gezicht en achtergrond. De zachtheid van de veren zou ik ook nog beter willen laten uitkomen.

 

De tekening is voor mijn doen snel gemaakt. In een week, waarin ik de tijd heb genomen om te tekenen en naar mijzelf te kijken. Deze tekening ga ik inlijsten voor de clubtentoonstelling in de Agnietenkapel.

 

Wanneer je ook een pentekening gaat maken, kost dit veel tijd. Maar groot werken is wel een mooie uitdaging.

Teken- & Schildersclub 'De Goudse Streek'

Design and Developed By Creativexpo Technologies