Lidmaatschap

Welkom bij onze levendige gemeenschap van creatieve geesten! Met een enthousiaste groep van ongeveer 60 gepassioneerde leden vormt schildersclub ‘De Goudsestreek’ een bruisend artistiek baken. Ons sfeervolle atelier is de plek waar magie ontstaat tijdens gezellige schildersavonden.

Maar dat is niet alles! We organiseren boeiende sessies met bekwame docenten, inspirerende museumbezoeken, en avontuurlijke schildersessies in de buitenlucht. Bij ‘De Goudsestreek’ draait het niet alleen om schilderen; het is een reis door kunst en gezelligheid.

Een lidmaatschap bij onze club kost slechts 180 euro per jaar, en voor je gemak bieden we ook de mogelijkheid om dit per kwartaal te voldoen. Wil je deel uitmaken van deze creatieve familie? Kom gerust een kijkje nemen om te ontdekken of het iets voor jou is. Stuur een e-mail naar info@goudsestreek.nl om je aan te melden. Laat de kunstzinnige ontdekkingsreis beginnen!

En als kers op de taart: wij schitteren jaarlijks met een adembenemende tentoonstelling in de historische Agnietenkapel te Gouda. Dit is jouw uitnodiging om deel uit te maken van ons kunstavontuur en deel te nemen aan deze unieke showcase van creativiteit. Mis het niet!

Vul het onderstaande formulier in om lid te worden van de De Goudsestreek    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.


    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial