Datum Expositie Agnietenkapel verschoven

Dit is een belangrijk bericht over het verschuiven van de data van onze expositie in september!

De gemeente heeft een fout gemaakt bij de reservering van de Agnietenkapel. Enkele weken geleden hoorden we dat de gemeente de kapel op de door ons gereserveerde data ter beschikking heeft gesteld aan de organisatie van Gouda 750. Het bestuur heeft overleg gevoerd met deze organisatie. Het blijkt dat In het weekend van onze expositie het grote slotfestijn plaatsvindt van Gouda-750. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september zijn er door de hele binnenstad, waaronder de Agnietenkapel, overal evenementjes en optredens met theater en muziek.  Dit is niet te combineren met onze expositie van de 13e t/m de 17e.In overleg met de organisatie Gouda 750 hebben we de data voor onze expositie daarom verschoven naar één week eerder.

De data voor onze expositie zijn nu:

·        Woensdag de 7e september opbouwen·        Vanaf donderdag de 8e zijn we open

·        De burgemeester komt onze expositie bezoeken en het portret kiezen dat hij het mooiste vindt op donderdag de 8e om 20.30 uur! 

·        De expositie is tot en met zondag 11 september.
Hiermee valt onze expositie samen met het Open Monumentenweekend. Ook op zondag zijn veel monumenten open en is er dus extra publiek in de binnenstad.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial