Loes de Boon – Smaling


 

In Kunst- en Kunstenaar Uitgelicht

Auteur : Loes de Boon – Smaling
Titel van het kunstwerk : Kraamvisite
Techniek : Acryl
Afmeting: 40 x 5o cm
Datum: 2013-03-26

 

Mijn inspiratie heb ik opgedaan op het internet (schilderes Wil Willemsen).

Na een aantal pogingen om ervaring op te doen met diverse technieken is dit wel het leukste om te doen. Zoals de meeste collega’s heb ik altijd wel verbeterpunten op datgene wat ik gemaakt heb, maar die gebruik ik dan weer in het volgende werkstuk.

Het nu gebruikte doek wordt in de regel door mij niet ingelijst,maar zou b.v in een baklijst goed uitkomen. Aan dit doekje heb ik ongeveer drie woensdagen besteed. En aan eenieder die zich geroepen voelt iets dergelijks te schilderen zeg ik: Ja, gewoon doen op de manier die je zelf leuk (mooi) vindt.

 

imgA2

Teken- & Schildersclub 'De Goudse Streek'

Design and Developed By Creativexpo Technologies